La Unió Esportiva Olot es consolida com a equip fiable en defensa a la Segona B

La Unió Esportiva Olot es consolida com un equip fiable a la Segona Divisió B. Ara mateix, els olotins són el segon equip menys golejat de la categoria, però la falta de gol i de punts a l’Estadi Municipal fa que els de Raúl Garrido no acabin de desenganxar-se de la lluita per sortir de la zona baixa de la lliga.

Mai abans la Unió Esportiva Olot s’havia mostrat com un equip inexpugnable en defensa. El sistema defensiu que treballen els jugadors de Raúl Garrido funciona: en les cinc temporades disputades a la Segona B, no s’havia arribat a aquest moment del curs amb tants pocs gols encaixats. Els rivals han batut la porteria olotina en tretze ocasions, cinc menys que la marca registrada fa quatre temporades, amb divuit gols rebuts. També s’ha aconseguit deixar la porteria a zero en gairebé la meitat dels partits: 7 vegades en les 16 jornades disputades. L’última en el darrer matx contra l’Ebro, que va acabar 0 a 0.

Manolo González, entrenador CD Ebro: “Se ha visto el equipo que son: organizados, con gente bien preparada en el tema físico…un equipo complicado para meterle mano.”

Però malgrat que l’equip sumi ja 20 punts, el seu millor registre a la Segona B fins al moment després de 16 partits, els olotins segueixen tenint dos assumptes a resoldre: anotar més i guanyar davant l’afició. De moment, els de Raúl Garrido han aconseguit més punts fora de casa que a l’Estadi Municipal, on l’Olot només ha aconseguit una de les quatre victòries d’aquesta temporada. Sumar com a local és clau perquè els garrotxins es desenganxin de la zona baixa de forma definitiva.

x