L’Associació de Comerciants d’Olot sortejarà un premi de 2.000 euros a gastar en dues hores als comerços associats

Dues hores per gastar-se un total de 2.000 euros en diversos vals als comerços de la ciutat. Aquest és el premi principal de la campanya que impulsa aquest Nadal l’Associació de Comarciants d’Olot, per incentivar que la gent opti pel comerç de proximitat en les seves compres nadalenques.


Els llums de Nadal ja omplen els carrers i l’Associació de Comerciants d’Olot es prepara per un dels mesos més frenètics de l’any. Coincidint amb les festes l’entitat posa en marxa una nova campanya per promoure que la gent compri al les botigues de la ciutat. Porta per nom ‘Per Reis, regals de l’ACO’ i per participar-hi només cal omplir una de les butlletes que hi ha als diferents comerços i dipositar-la a l’urna de cada establiment. Es sortejaran dos premis: una tablet i 2.000 euros. El guanyador dels diners tindrà el repte de gastar-los en setze botigues de l’associació en només dues hores.

Àngel Girona, Associació de Comerciants Olot: “La campanya d’aquest any pretenem que la gent pugui visitar més comerços. Són 2.000 euros de premi que es podrà gastar el 4 de gener a vuit botigues associades en vals de 200 euros i 8 botigues associades en vals de 50”

La campanya nadalenca de l’Assocació de Comerciants d’Olot ja està en marxa i s’allargarà fins el 31 de desembre. El dia 2 de gener es farà el sorteig i el guanyador del premi principal quedarà convocat pel 4 de gener a les sis de la tarda a la Plaça del Mig. Des d’allà començarà el compte enrere d’una intensa tarda de compres.