L’Hoquei Olot B-Sensible començarà a competir a la segona fase de la Nacional Catalana amb set punts després de la derrota contra el Piera

L’Hoquei Olot arrencarà la segona fase de la Nacional Catalana amb set punts. L’equip de Miqui Ràfols va perdre contra el Piera, en l’última oportunitat de sumar punts de cara al següent tram de lliga. A hores d’ara, l’Hoquei Olot només coneix dos dels set rivals a qui s’enfrontarà a partir del mes de gener.


Sentmenat, Piera i Olot: de moment, només aquests tres equips han confirmat la seva presència al grup dels millors de la segona fase de la Nacional Catalana, tots del bloc A, quan encara falta una jornada per acabar el primer tram de curs. La derrota de l’Olot B-Sensible contra el Piera per 8 a 2 fan que els de Miqui Ràfols ja coneguin que en el moment d’iniciar la següent fase tindran set punts en el seu compte particular. A hores d’ara, al grup A només falta confirmar la plaça del quart equip que els acompanyi, en disputa entre el Noia B i Juneda Lleida Llista. L’Olot no té preferència per cap dels dos conjunts.

Aniol Mangas, coordinador Hoquei Olot: “Són dos filials, i per tant juguen amb la possibilitat de convocar jugadors d’OK Lliga per assolir els seus objectius. L’Olot ha d’aconseguir la permanència el més aviat possible, i ha de procurar perquè siguin els rivals els que tinguin por de nosaltres.”

De cara a l’última jornada contra el Folgueroles, dissabte a tres quarts de vuit del vespre, i davant les nombroses baixes de l’Hoquei Olot B-Sensible, és probable que Miqui Ràfols comenci a fer servir jugadors del juvenil per tal d’iniciar-los en la dinàmica competitiva de Nacional Catalana.

Aniol Mangas, coordinador Hoquei Olot: “Ara tenim una fornada de jugadors que pugen molt bé. Però la Nacional Catalana no és una categoria fàcil, i no veus joves jugant-hi. Però crec que tenim nanos amb opcions de disputar minuts en el que queda de temporada.”

Pel que fa al grup B, encara no hi ha cap conjunt confirmat per a la segona fase; en l’última jornada, s’hi poden classificar qualsevol dels sis primers equips: Cerdanyola, Sant Just, Caldes, GEiEG, Manlleu i Capellades lluiten per ser-hi presents.

 

 

x