Vista Òptica aporta solucions als problemes visuals derivats de l’ús de dispositius electrònics

El sector de l’òptica i l’optometria han viscut un nou auge arran dels problemes visuals que es deriven de l’exposició a pantalles com l’ordinador, la tauleta o el mòbil. Les òptiques s’han hagut d’adaptar a aquesta circumstància amb solucions especialitzades, sense oblidar que les ulleres s’han convertit en un complement que forma part de l’estètica de cada persona. En trobem un exemple a Vista Òptica Olot.


L’ús continuat d’aparells electrònics i del telèfon mòbil ha suposat en els darrers anys un augment dels problemes visuals, especialment en la visió propera. Una situació que també s’ha notat a les òptiques, que ja comercialitzen productes adaptats. Així ho corroboren des de Vista Òptica Olot, un centre especialitzat en optometria i solucions visuals a  tocar de l’església de Sant Esteve.

Isabel Rey, Vista Òptica: “Hi ha un increment molt important de problemes visuals que tenen a veure amb l’ús de la tecnologia. Tenim uns vidres que fan que tinguis més descans visual i porten uns filtres perquè la llum blava no ens fatigui tant. Ens farà prevenció perquè no surtin futurs problemes com cataractes o degeneracions maculars a la retina”

En aquest comerç del centre d’Olot s’hi poden trobar ulleres graduades, progressives, de sol o lents de contacte segons cada necessitat per a home, dona i nens, així com els últims dissenys de les grans marques.

Irina Prados: “L’estètica és important i fa que la ullera sigui un complement més per a la persona”

Isabel Rey, Vista Òptica: “Els dissenyadors ajuden creant models que són icones i la gent ja ve buscant allò concret. Llavors, s’animen més a canviar”

Vista Òptica és una empresa amb més de deu anys de trajectòria que compta amb prop de 90 establiments a tot l’estat, la majoria dels quals són franquícies amb l’objectiu de poder oferir un servei proper i de qualitat a preus competitius.

“Com que treballem amb molts fabricants i fan compres molt grans podem oferir preus bons amb qualitat i garantia d’adaptació”

Per a prevenir l’aparició de problemes visuals derivats de la tecnologia, els experts recomanen descansar almenys un minut la vista cada mitja hora, especialment si s’estan fent tasques de visió propera.

x