El Garrotxa Rugbi Club duu a terme tallers inclusius amb els alumnes d’Integra per difondre l’esport a tothom

El Garrotxa Rugbi Club segueix difonent el rugbi a tothom, i els darrers a participar en un dels seus tallers esportius han estat els alumnes d’Integra. Una trentena de joves que estudien al centre van practicar dilluns un esport que busca ser el màxim inclusiu possible.

Tot i el fred de desembre, la pràctica esportiva permet entrar ràpid en calor, i més en una disciplina de contacte com el rugbi. Precisament, els seus valors són una eina social efectiva al estar basats en el respecte cap al company i el contrincant tot i la duresa del joc. És el que vol transmetre el Garrotxa Rugbi Club amb els seus tallers esportius, i l’últim que va impartir va ser amb els usuaris d’Integra.

Jordi Creus, tècnic Garrotxa Rugbi Club: “El rugbi és un esport que és útil per a tots els aspectes de la vida, sobretot per l’esportiu, el psicològic i el social. Com que volem que se’n beneficiï tota la comarca, hem volgut fer-lo arribar a tothom, com per exemple els joves d’Integra, que han participat en un taller dinàmic que ens ha enriquit a tots.”

La voluntat del Garrotxa Rugbi Club és captar a tothom perquè s’aficioni al rugbi, i per tant, volen tenir en compte aspectes inclusius per tal d’assolir aquest objectiu.

Jordi Creus, tècnic Garrotxa Rugbi Club: “Sempre que podem intentem fer tot tipus d’activitats per incloure el màxim de gent possible al nostre club, i volem intentar aconseguir en un futur fer un equip de gent amb tot tipus de capacitats, mixtes i plenes.”

La trentena de joves d’Integra que van participar al taller del Garrotxa Rugbi Club van practicar xuts, xocs, o la dinàmica del mateix esport.