Els nous habitatges de lloguer social previstos a Olot es construiran aquest proper any

Les obres dels habitatges de lloguer social del costat de Can Jombi d’Olot es començaran a veure en tres o quatre mesos, a molt estirar. És un dels compromisos del Departament de Territori i Sostenibilitat, formalitzat a la reunió amb el conseller Damià Calvet, més enllà de la variant. El primer tinent d’alcalde, Pep Berga, n’ha donat detalls al programa Pentàgon d’OLOT TELEVISIÓ.


L’Institut Català del Sòl ja disposa dels diners i els 12 habitatges de protecció social previstos a Olot podran ser construïts en uns mesos, després que s’aprovi definitivament la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística dels terrenys aprovada provisionalment en el darrer ple extraordinari.

L’equip de govern d’Olot també ha anunciat que els regidors no tenen previst fer el sopar de Nadal, en solidaritat als presos en vaga de fam, recollint la proposta feta per Esquerra. També s’abstindran de fer qualsevol altre activitat de temàtica similar en aquestes dates per mostrar el suport a la vaga iniciada pels líders independentistes.

x