La campanya de Nadal del Mercat d’Olot sorteja quatre vals de 500 euros

‘Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró’ és la iniciativa impulsada per l’Associació de Placers d’Olot, on els clients poden participar en el sorteig de quatre vals de 500 euros per gastar en productes del Mercat.


Aquest Nadal l’Associació de Placers sorteja quatre premis de 500 euros entre els clients del Mercat d’Olot. L’únic requisit per participar en el sorteig és fer una compra a les parades entre el dilluns 10 de desembre i el dissabte 5 de gener.

Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot: “Amb aquesta campanya del Mercat de Nadal el que fem és una aposta pel producte del mercat, aquest producte tant de proximitat, tant bo, i que el client pugui venir al mercat i tingui quatre premis de productes del mercat”

Amb un valor total de 2.000 euros, l’Associació pretén impulsar la compra-venda de productes locals del mercat. Hi haurà quatre guanyadors amb un premi de 500 euros cadascun que es podran gastar a la Plaça amb vals desglossats: dos de 100 euros, quatre de 50 euros, dos de 25 euros i cinc de 10 euros.

Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot: “El que fem és donar unes butlletes per cada client que ve a comprar i d’alguna manera el que volem és premiar a aquella gent que sempre ve a comprar”

Els participants han d’emplenar les butlletes amb les seves dades i el sorteig es durà a terme el proper dilluns dia 7 de gener a les 12 hores a la Plaça de l’Hospital d’Olot.