La Romànic Extrem vol incrementar la seva recaptació solidària per lluitar contra la leucèmia en la setena edició de la cursa

La Romànic Extrem de la Vall de Bianya ja té data i els primers inscrits. Serà el proper 7 d’abril, i de moment ja hi ha 100 persones que han confirmat la seva presència. Com a objectiu, la Romànic es marca superar els gairebé 4.000 euros que va recollir per l’Hospital Sant Joan de Déu per lluitar contra la leucèmia infantil.

La Vall de Bianya es tornarà a aturar per l’atletisme de muntanya el proper 7 d’abril: és el dia escollit per a la celebració de la setena edició de la Romànic Extrem, que ja està preparant el seu recorregut i ha obert les inscripcions. S’espera un ple absolut, amb 700 atletes a la cursa, però l’organització no vol superar aquesta xifra per garantir la qualitat de la pràctica esportiva dels participants. Sí que es marquen un altre objectiu: superar els 4.000 euros que van donar a l’Hospital Sant Joan de Déu a través de l’Associació Mua Solidaris per lluitar contra la leucèmia infantil, a través dels diners recollits amb les inscripcions. Volen assolir el repte a través de diversos fronts.

David Darné, organització Romànic Extrem Vall de Bianya: “Un altre cop tenim el recolzament de l’obra Social la Caixa, que juntament amb els donatius, i la venda de buffs han de permetre augmentar la quantitat que donem a la solidaritat.”

De moment, i en la primera setmana d’obertura d’inscripcions, ja hi ha 100 persones que s’han inscrit en la propera edició de la Romànic Extrem de la Vall de Bianya.