Càritas distribueix 3.400 ‘solidarisacs’ amb la col·laboració de més de 80 empreses de la comarca

Al voltant de 3.400 solidarisacs arribaran a les llars garrotxines aquest Nadal. És la iniciativa que Càritas ha tornat a impulsar per recollir fons per als projectes de l’entitat. Més de 80 empreses s’hi han interessat i gairebé s’han esgotat les existències.


Saquets artesanals de roba plens de fruits secs i de solidaritat. Són els ‘solidarisacs’ de Càritas, un clàssic del Nadal a la Garrotxa que formarà part un any més les paneres nadalenques de la comarca. Entre els encàrrecs i les vendes d’aquest cap de setmana al Mercat de Nadal ja se n’han distribuït uns 3.400, la majoria a més de vuitanta empreses que han decidit regalar-les als seus treballadors.

Carles Oller, President Càritas Garrotxa: “Es difon de dues maneres, per la via de les paneres i els sopars de Nadal i també per famílies i particulars, perquè es pugui fer un obsequi simpàtic i col·laborador amb Càritas”

Lluís Vilanova, Tavil “La importància del solidarisac rau sobretot en què les empreses l’adjuntin a les paneres o el regalin als clients. Això permet tenir més de 3.000 unitats venudes i consolidar-lo a la comarca”

Ja fa cinc anys que l’entitat impulsa aquesta campanya amb la col·laboració de voluntaris que elaboren els sacs.  Els fons recollits repercuteixen directament a les persones que més ho necessiten de la comarca, a través dels projectes de Càritas Garrotxa.