La Comissió d’Estudiants prepara la 20a Jornada de Delegats i la festa de Sant Tomàs d’Aquino

La Comissió d’Estudiants del Consell Escolar Municipal és un òrgan representatiu dels alumnes dels diferents centres educatius de la Garrotxa que fa molts anys que funciona. Està formada per representants i antics representants dels centres. La seva funció és la de donar veu als estudiants de la comarca i ensenyar-los a coordinar esforços per organitzar esdeveniments, com la Jornada de Delegats o la festa anual de Sant Tomàs d’Aquino. Enguany preparen un acte important com és la 20a edició de la Jornada de Delegats, una diada amb tallers perquè els delegats aprenguin qüestions com l’oratòria o el treball en equip, que els poden ser útils en el futur.

Meritxell Masó, dinamitzadora Oficina Jove Ideal de la Garrotxa: “Penso que una de les principals funcions de la comissió és també donar veu als joves i que puguin dir-hi la seva en temes que siguin d’interès per a ells, o fer-se veure, més que res, perquè moltes vegades aquest col·lectiu està una mica amagat, no es veu massa per a la resta de la societat. És una manera de donar-los veu i fer-los sentir importants”.

Cora Coll, membre de la Comissió d’Estudiants: “La comissió ens dona l’oportunitat de donar la nostra opinió. Normalment als joves no ens la demanen massa. A través de la comissió reunim gran part dels joves d’Olot, represenants de diferents centres, i ens donen l’opció de parlar dels temes que ens interessen i alhora proposar activitats i dur-les a terme”.

Núria Gràcia, membre de la Comissió d’Estudiants: “He començat aquest any. La meva impressió ha estat bona perquè la meva germana ja n’era membre, me n’havia parlat molt bé. Em vaig sentir molt a gust quan vaig arribar perquè jo pensava que notaria molt el canvi de les diferents edats però no, perquè en realitat tots som joves que hem triat estar a la ‘comi’ i m’ha agradat molt.

x