Sant Feliu de Pallerols celebra diumenge una nova edició de la Pedalada de Santa Llúcia, la cursa de BTT més antiga de la Garrotxa

Diumenge es disputa la curses de BTT amb més tradició de la Garrotxa: la pedalada de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols. Aquest 2018, compleix 24 edicions, i enguany el seu recorregut passarà per la vessant de la Salut. Els organitzadors esperen superar els 150 participants.

Ja fa més de dues dècades que Sant Feliu de Pallerols acull el desembre una de les curses de bicicleta de muntanya més tradicionals de la demarcació: és la Pedalada de Santa Llúcia, que coincideix amb la Fira que es celebra al municipi de la Vall d’Hostoles. Tot i celebrar-se just abans de l’entrada de l’hivern, cada any hi participen entre un i dos centenars de bikers disposats a passar-s’ho d’allò més bé amb aquest esport, amb dos recorregut de 20 i 30 quilòmetres que cada any varien però que s’adapten sempre al btt més clàssic.

Fèlix Castanyer, organització Pedalada Santa Llúcia: “Sempre hem volgut conservar l’essència del BTT. Independentment de la durada del recorregut, les dues tenen un perfil tècnic, amb les seves dificultats, i acumulant molts quilòmetres per corriol”.

Les inscripcions es poden fer fins al mateix dia de la cursa, que arrencarà de la zona esportiva de Sant Feliu diumenge a les 9 del matí. Es donarà esmorzar a l’arribada, i els guanyadors s’emportaran un pernil. La Pedalada Santa Llúcia passarà enguany per la zona de La Salut.

x