El Consell Comarcal manté els contactes amb el Departament de Territori per trobar un encaix per la planta de triatge de Sant Jaume

Aquest dijous es va aprovar el segon pressupost de la corporació comarcal marcat per l’aportació de la Generalitat a la planta de triatge. L’equipament havia de començar a construir-se el 2019 però dos anys després de l’anunci d’acord, encara està aturat i sense ubicació definitiva. El President del Consell Joan Espona va afirmar que s’hi està treballant i que fa pocs dies va reunir-se amb el Conseller de Territori Damià Calvet per parlar sobre aquesta qüestió.

Joan Espona, President del Consell Comarcal de la Garrotxa: “Estem en contacte continu perquè hem de buscar una solució per poder tenir la planta i no afectar el creixement d’una de les empreses punteres del país i del món mundial. Hem de ser capaços, i per això s’allarga més del compte, de fer l’encaix, i em sembla que anem pel bon camí”