La UE Olot busca guanyar de nou a casa davant el SD Ejea

La Unió Esportiva Olot s’enfrontarà aquest diumenge a l’Ejea, amb l’objectiu d’anotar gols i guanyar a casa. L’entrenador Raúl GArrido es mostra convençut que el salt de nivell es produirà aviat, ja que els jugadors tenen qualitat i estan treballant bé.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Són molt directes, tenen bons jugadors, ràpids i això pot dificultar el joc”

Una de les tendències d’aquest equip recent ascendit a la categoria, és que es mostra fort  casa, amb tres victòries, però en canvi no guanya com a visitant, ja que només ha sumat una victòria. Tot el contrari que l’Olot aquesta temporada, amb els mateixos número però al revés.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Pel nostre estil de joc i la nostra filosofia aquest any sobretot els rivals venen a replegar-se, a reduïr espais i això és difícil d’atacar moltes vegades”

La Unió Esportiva Olot disputarà el partit, en principi, sense baixes, amb l’únic dubte de Pedro, que s’ha donat un cop als entrenaments i li han hagut de donar punts. Així doncs, equip complet per aconseguir marcar gols i sumar de tres en tres a casa, els únics peròs a als jugadors de Garrido aquesta temporada.

Raúl Garrido, entrenador UEO: “No estic preocupat, estic ocupat buscant que l’equip sigui més eficient però el joc i les ocasions hi síón, per tant, jo sento que el salt està a prop i els jugadors seran qui ens donaran aquest salt i estic convençut que es produirà aviat, perquè són bons, tenen qualitat i il·lusió”

El partit, i el possible salt d’efectivitat i qualitat, aquest diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda a l’Estadi Municipal.

x