L’olotí Jaume Heredia ha estat elegit nou director mèdic de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja té nou director mèdic, a pocs dies per a la jubilació de Josefina Felisart. Es tracta de l’olotí Jaume Heredia, que torna al centre garrotxí després de treballar els últims anys al Servei d’Urgències de l’Hospital Santa Caterina de Salt.


El procés de selecció gestionat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya ha elegit l’olotí Jaume Heredia com a nou director mèdic de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili, el 1991 va incorporar-se a l’Hospital Sant Jaume d’Olot com a estudiant i entre el 98 i el 99 com a metge adjunt del Servei d’Urgències. Del 2007 al 2010 va passar a ser cap del Servei d’Urgències de l’Hospitald e Santa caterina i professor a l’Escola Garbí de Girona. Entre el 2010 i el 2015 va ser Director Territorial del Sistema d’Emergències Mèdiques a la demarcació i entre el 2013 i el 2016 professor associat a la Universitat de Girona. Ara, torna a Olot per dirigir l’equip que el va veure créixer com a professional.

El doctor Heredia torna a un centre hospitalari que ha guanyat en dimensions, amb la majoria dels nous serveis incorporats en marxa, però al que encara li quedava per obrir el quart quiròfan. Ho farà al llarg de l’any vinent. Jaume Heredia ja exerceix com a director mèdic de l’hospital comarcal, si bé compartirà càrrec encara uns dies amb la doctora Josefina Felisart, pel traspàs d’informació, fins a la seva jubilació.

x