Neix el ‘Taller dels Sastres’ per promoure l’art a Olot

Amb l’objectiu de diversificar la oferta cultural i econòmica del Municipi s’ha posat en marxa una iniciativa que tindrà com a punt de partida aquest dissabte dia 15 de desembre amb activitats molt diverses. El Taller dels Sastres brinda la oportunitat d’exposar les obres d’artistes locals i donar un ús als espais desocupats.

Estanis Vayreda, Regidor Nucli Antic d’olot: “I per posar una mica aquest projecte en solfa i presentar-lo tant els emprenedors com la gent de La Iera, l’Associació que ens ajuda a dinamitzar aquest projecte, han volgut organitzar una petita festa el dia quinze, dissabte vinent, on hi haurà moltes activitats”

Els tres locals escollits segueixen en obres, per aquest motiu les exposicions es realitzaran prop d’aquests espais. El primer d’ells es troba al Carrer dels Sastres, on els joves de l’1/30 mostraran els seus dissenys d’estampació. El segon és a la Plaça Major, on s’hi realitzarà creació tèxtil. I el tercer és al Carrer Carnisseries on s’hi podrà trobar una mostra de restauració i tapisseria. A banda d’aquests locals, també s’obriran cinc espais més per brindar la oportunitat que més artistes puguin donar a conèixer les seves creacions.

Anna Herrero, emprenedora: Hi ha exposicions que van des del Racó de la Font fins al Siste Set i després hi ha aparadors on diferents artistes tant de la IERA com de l’escola d’art exposaran les seves obres”

A 2/4 d’una del migdia tindrà lloc una presentació a la Plaça Campdenmàs per iniciar la jornada i es reproduirà un vídeo promocional per explicar en què consisteix aquesta iniciativa. Aquest serà el punt de partida d’una jornada plena d’activitats.