Aquest diumenge torna la Fira de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols

Aquest diumenge torna la Fira de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols, un esdeveniment històric que, tot i ser d’origen ramader, recull diverses activitats per a petits i grans. La Fira d’enguany convida a la Cooperativa de la Fatarella a l’obertura de l’acte, que també comptarà amb la Directora del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de Girona, Elisabet Sánchez.

Salvador Vilalta, Regidor de Sant Feliu de Pallerols: “La fira en sí té molta història però es va recuperar ara fa uns anys per l’Ajuntament de Pallerols perquè va estar molts anys sense fer-se i ara s’ha tornat a incorporar una altra vegada a les fires tradicionals”


El matí de diumenge començarà amb una pedalada popular a les nou, continuarà amb una trobada de vehicles antics i, a partir del migdia, es durà a terme el tast gastronòmic, on hi col·laboren 7 restaurants, una pastisseria i un bar del poble. El punt emblemàtic de l’esdeveniment però, és la mostra de bestiar, que amb un total de 30 expositors és la més gran de la Garrotxa.

A més del bestiar, també hi haurà una exposició de tractors i maquinaria agrícola i s’inaugurarà oficialment la mostra de pessebres.

Salvador Vilalta: “Jo crec que és una mostra de pessebres que val molt la pena, segueix el camí de pessebres de La Garrotxa, hi ha 8 o 10 expositors de Sant Feliu i uns de Mataró”

La festa d’aquest cap de setmana començarà dissabte amb un sopar de pastors que venen de diferents punts de Catalunya, tot i que és un esdeveniment obert per a tothom que hi vulgui assistir.