La Fira de Santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols se celebra amb gran varietat de mostres tot i el mal temps

Santa Llúcia ha estat, novament, motiu de festa a Sant Feliu de Pallerols, que ho ha celebrat aquest diumenge amb una mostra variada i molt participativa. Malgrat el temps no ha acompanyat, els cotxes i els animals hi han sigut presents i han estat dos dels protagonistes del dia.


Sant Feliu de Pallerols ha celebrar aquest cap de setmana, i com ja és tradició per aquestes dates, la Fira de Santa Llúcia, enguany amb pluja, que ha fet la guitza durant bona part de la jornada als nombrosos expositors i venedors.

Els més matiners han estat els amants del motor, amb un clàssic de la fira: la mostra de vehicles antics, organitzada pel Motor Antic Garrotxa, on s’hi han pogut veure una seixantena de cotxes clàssics i alguna que altra moto.

Jaume Cos, president Motor Antic Garrotxa:”la trobada és una mostra de cotxes, com podeu veure. S’hi poden veure cotxes realment interessants, molt antics aquest any, amb cotxes de principis del segle passat

Ricard Galindo, Motor Antic Garrotxa:”En principio es tracta que siguin cotxes de més de 25 anys, considerats cotxes clàssics, i a partir d’aquí poden venir tot tipus de cotxes.”

A la plaça del poble s’han aplegat la major part de parades, amb la presència de la cooperativa la Fatarella, de la Terra Alta, la convidada d’honor d’enguany.

Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols:”Aquesta fira, és una de les fires més antigues de Catalunya, hi ha documents de l’any 300 que ja en parlen que es feia aquesta fira, i el que hem volgut fer és recuperar tot allòp que d’alguna manera llavors es venia, però adaptat als nostres temps.”

A la mateixa plaça del Firal, a l’interior de l’església del Roser, s’hi ha pogut veure la mostra de pessebres. I pels més avinguts amb els animals, la Fira de santa Llúcia també s’ha ofert una mostra ramadera, la més gran de la comarca.

 

Deixa un comentari