El Santa Pau i el Besalú es reparteixen els punts en un derbi garrotxí d’urgències (0-0)

Pel que fa a la resta de l’actualitat esportiva, a la Segona Catalana de futbol es jugava un derbi garrotxí d’urgències: Santa Pau i Besalú es van repartir els punts després d’empatar a 0. En bàsquet, el Garrotxa Santjoanenc segueix a la part alta de la classificació de Tercera.


Santa Pau i Besalú necessitaven els punts en joc per aspirar a sortir de la zona baixa de la classificació de Segona Catalana, però cap va ser capaç de superar la porteria rival. El 0 a 0 segueix mantenint els dos equips immersos a la lluita per evitar el descens. La resta de resultats a la categoria van ser positius pels equips comarcals: el Bosc de Tosca es va imposar 2 a 1 a un bon Camprodon, que es va avançar primer al marcador. Però els ripollesos van pagar car els seus errors defensius, que De Cruz no va perdonar. El Sant Jaume, per la seva banda, va guanyar 3 a 2 al Vilartagues. A la Tercera Catalana, l’Hostoles manté el ritme dels equips capdavanters al guanyar 3 a 5 al Vilablareix, i a la Quarta Catalana destaca el derbi que van disputar Castellfollit i Montagut, i que va acabar 3 a 3. El Sant Roc segueix líder després de guanyar el Ripoll per 5 a 2. En bàsquet, el Garrotxa Santjoanenc va aguantar millor la pressió contra l’Escala, i es va imposar a la pròrroga per 84 a 77, en uns darrers minuts on la cistella es va fer petita pels empordanesos. L’Olot va perdre contra el Porqueres 48 a 85, i la Vall d’en Bas també va ser superat pel Bencriada de Banyoles per 58 a 48.