La UE Olot es retroba amb la victòria a casa davant el SD Ejea (1-0) amb gol de Roger Barnils

L’Olot va aconseguir aquest cap de setmana la segona victòria de la temporada a casa. Ho va fer davant el Sociedad Deportiva Ejea, per un gol a zero en un partit on els jugadors de Raúl Garrido es van mostrar molt superiors al rival.


Tornen les victòries a casa, per la Unió Esportiva Olot, que va guanyar, aquest diumenge, per un gol a zero a la SD Ejea.

Els jugadors de Raúl Garrido van dominar el partit des dels primers minuts amb una primera part plegada d’arribades locals, la majoria buscant Marc Nierga, ahir titular, amb pilotes altes. L’Ejea en prou feines va arribar a la porteria de Ginard.

L’Olot va començar la segona part una mica abans que els rivals, escalfant en ple rendiment per posar una marxa més, i de molt va servir, perquè l’equip va arribar més i millor, a la porteria de Loscos, molt encertat ahir.

El primer avís seriós el donaria Marc Mas, amb un gol anul·lat per fora de joc. L’entrada d’Alfredo va suposar, a la banda dreta, un mal de cap pels defenses, que s’anaven desgastant poc a poc. L’equip ho seguia intentant, però el gol no arribava, i els jugadors es començaven a desesperar.

Al minut 86, però, es faria justícia. A la sortida d’una falta picada per Héctor Simon, Roger Barnils ho aprofitaria i amb un cop de cap va enviar la pilota a la xarxa. Finalment l’Ejea tornaria a Saragossa amb les mans buides.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Jo estava convençut que arribaria [el gol], perquè no podia ser que amb tantes ocasions que hem tingut no estiguéssim per davant en el marcador.”

 

Roger Barnils, jugador UEO i autor del gol:”Content perquè crec que ens mereixíem, ja, els tres punts, i a més, aconseguir-los a casa sempre és més bonic. Content pel partit que hem fet, pel joc i pel gol.”

 

Guillermo Fernández Romo, entrenador SD Ejea:”Perdre, al final, als últims minuts del partit, a pilota parada, fa ràbia, però és veritat que la UE Olot estava fent bastants mèrits per posar-se per davant en alguna ocasió, això que ens hem mantingut durant el partit.”

Segona victòria de la temporada casa i amb sis de sis com principal objectiu, i és que la setmana que ve la Unia Esportiva Olot tornarà a jugar a casa, con el Terol, penúltim actualment a la classificació.