Lluís Amat repetirà com a alcaldable de La Vall Plural a La Vall d’en Bas

Lluís Amat repetirà com a cap de llista de La Vall Plural a les eleccions municipals del maig, després d’haver estat escollit en assemblea per unanimitat. Una cinquantena de membres de la candidatura van acompanyar Amat a la presentació oficial aquest dissabte al Mallol. El grup ha informat que ja ha començat a treballar en les grans línies del programa electoral i que més endavant anunciarà els noms de les persones que formaran part de la llista. Amat creu que aquests quatre anys al govern han refermat una forma diferent de fer política de proximitat, eficient i participativa.

Lluís Amat, alcalde La Vall d’en Bas: “De cares a la propera legislatura els eixos vertebradors de les nostres accions seran l’educació, el creixement sostenible i responsable, les polítiques d’habitatge, de mobilitat, invertir en els col·lectius que tenen grans potencialitats com la mainada, els joves, la gent gran o les dones… i posar molt la focalització en temes de cohesió, territori, indústria, serveis, turisme… sobretot reivindiquem la nostra manera de fer, treballem per les persones i pel bé comú”

 

 

x