Més de 600 persones visiten el Pessebre Vivent de Sant Roc d’Olot

Centenars de visitants van passar pel Pessebre Vivent de Sant Roc aquest diumenge al vespre. 130 figurants i una vintena de col·laboradors han fet possible que aquest esdeveniment únic a la capital de la Garrotax arribi amb èxit a la catorzena edició, tot i el mal temps que va fer durant tot ahir.


Els ruixats que van caure durant tot el diumenge no van fer enrere l’organització del Pessebre Vivent de Sant Roc. Més 600 persones van voler admirar el muntatge de la 14a edició d’aquest pessebre vivent, situat en un indret privilegiat d’Olot com són les Fonts de Sant Roc.

Ahir s’hi van poder veure un total de 25 escenes en moviment: les bíbliques que reprodueixen els personatges del pessebre, i les de caire costumista, que representen oficis antics i escenes tradicionals catalanes. Tot plegat amb la col·laboració de 130 figurants i una vintena de col·laboradors que s’hi impliquen de forma voluntària.

Josep Planella, Comissió Pessebre Sant Roc – Comencem a preparar-ho un cop a acabat l’estiu. Ens reunim i l’anem organitzant. Tenim la sort que hi ha molta gent del barri i comerços que ens ajuden”

Pagesos, venedores, fusters… van compartir espai amb pastors, la verge i els Reis… en una tarda en què la música també va tenir protagonisme: El Pessebre de Sant Roc és un dels pocs que compta amb música en directe i l’actuació d’una coral.