Balanç positiu dels primers mesos del camp de gespa artificial per part del CF Les Preses

El Club de Futbol Les Preses disposa, des d’aquesta temporada, un camp de gespa artificial. Aquesta va ser una de les accions de millora de l’estadi municipal que es va fer durant l’estiu i que el club valora molt positivament, ja que es pot entrenar i jugar amb millors condicions a més de no haver de suspendre partits en cas de pluja.


Des d’aquesta temporada el Club Futbol Les Preses duu a terme els seus entrenaments i partits damunt d’una gespa artificial. Una nova experiència per part d’aquest club garrotxí després de les remodelacions del camp fetes durant l’estiu.

Una mesura, la dels canvi de gespa natural per gespa artificial, que des del club valoren molt positivament, ja que permet fer entrenaments de més qualitat a més de no haver de suspendre entrenaments i partits, i més en una tardor tant plujosa com la d’aquest any.

Xevi Colomer, president CF Les Preses:”Molt bé. I més aquest any, que hi ha hagut unes plogudes aquests mesos d’octubre i novembre, si no haguéssim tingut aquest camp haguessin hagut d’aplaçar molts partits. És un camp, que la gent que hi ve a jugar queden encantat del terreny de joc.”

El president també remarca la bona col·laboració entre el Club de Futbol Les Preses i l’Escola de Futbol Bosc de Tosca, ja que aquests últims els han cedit el seu camp durant tots aquests mesos d’obres, i que ara són ells qui cedeixen el seu terreny de joc al Bosc de Tosca sempre que ho necessitin.

Xevi Colomer, president CF Les Preses:”Continua havent-hi aquesta col·laboració. Quan ells tenen les instal·lacions plenes, venen a entrenar a les nostres instal·lacions. Per tant la col·laboració entre dos clubs hi és. El camop és municipal. No hi ha cap mena de problema en aquest sentit.”

El Club de Futbol Les Preses encara la temporada 2018 2019 amb un objectiu molt clar: l’ascens del primer equip a tercera catalana, a més de potenciar el futbol base i ser un agent vertebrador al poble, i anar fent gran reptes que tot just acaben de reprendre’s, com el fet de disposar aquesta temporada, novament després de molts anys, d’un equip femení.

x