Dos centenars de persones participen en la 24a edició de la BTT Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols

I en BTT, aquest diumenge es va dur a terme, a Sant Feliu de Pallerols, la 24a edició de la btt santa Llúcia, que va aplegar dos centenars de corredors. Las victòria en la prova curta va ser Abel Escobar, mentre que en la llarga es va imposar Joan Pons.


La festivitat de Santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols, va comptar, com ja és tradició des de fa 24 anys, amb una prova esportiva: la btt Santa Llúcia, organitzada pel grup Skaldabecs.

Un total de dos-cents ciclistes es van aplegar a la zona esportiva del poble per dur a terme les inscripcions, pocs minuts abans de les nou del matí, amb fred i una lleugera pluja.

Felix Castanyer, organitzador.”És similar a cada any i estem molt contents de la participació. Als que els hi agrada la bici no ens fallen cap any aquí a sant Feliu de Pallerols.”

Un dels atractius d’aquesta prova de ciclisme de muntanya, la més antiga de la Garrotxa, eren els fantàstics paratges que havien de recórrer els corredors, al voltant de la Vall d’Hostoles, i com a punt més alt el Santuari de la Mare de Déu de la Salut.

Felix Castanyer, organitzador:”Si del recorregut, sobretot tots els paratges que tenim aquí a sant Feliu, poder-los gaudir. Tota la fageda que hi ha des de Coll d’Uria fins a la Salut, és el lloc més impressionant per on va la btt.”

La victòria en la prova curta, de 20 quilòmetres, va ser per Abel Escobar, per davant de Sergi Ferreira i Nil Masó, mentre que el podi de la llarga, de 30 quilòmetres, va estar format per Joan Pons, David Mateu i Adrià Bartrina..

La cursa de muntanya de santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols és considerada una de les proves esportives més importants que es fa durant l’any.

x