El nou espai d’emprenedoria d’Olot es dirà Ca-nyera Coworking

Ca-nyera Coworking és com es dirà el nou espai d’emprenedoria del centre d’Olot. Aquest nom juntament amb el logotip i la imatge gràfica presentada per Adrià Pell és la proposta guanyadora del concurs promogut entre l’Ajuntament i l’Escola d’Art i Superior d’Olot.


De les 12 propostes que es van presentar al concurs per escollir la imatge del nou espai de coworking d’Olot, la guanyadora és Ca-nyera. Es tracta d’una proposta que combina el nom amb el que popularment havia estat conegut l’establiment amb la joventut i el dinamisme.

Adrià Pell Figueras, autor imatge Ca-nyera Coworking: “El logotip parteix de tres conceptes bàsics: memòria, tradició i joventut. El local antigament es deia Can Nyera i em feia il·lusió recuperar aquest nom, però dir-li Can Nyera sol em semblava molt obvi i volia donar-li una volta. I se’m va acudir ajuntar-ho i vaig trobar que sortia la paraula ‘canyera’ que donava peu a joventut, dinamisme, etc”

El projecte guanyador, a partir del qual ara també es desenvoluparà les diferents aplicacions que requereix l’espai, com les targetes, la pàgina web o la senyalització exterior, sorgeix del concurs promogut entre l’Ajuntament d’Olot i l’Escola d’Art i Superior de Disseny. Al concurs es van presentar 12 propostes.

Amèlia Sardà, professora Escola Art i Superior d’Olot: Propostes molt diverses i molt encertades totes, però el jurat va ser molt unànime a decidir que aquesta conjunció que havia fet l’Adrià entre tradició, innovació i joventut era la que lligava perfectament amb la proposta de coworking”

Estanis Vayreda, regidor del nucli antic Aj. Olot: “ A l’ajuntament ens ha agradat molt la proposta per la combinació que fa de recordar el nom de l’espai. El trobem molt original i ens sembla que és un nom que agradarà”

Les obres de Ca-nyera Coworking segueixen en marxa i avancen amb la previsió que l’espai d’emprenedoria pugui entrar en funcionament a principis del 2019. En total s’hi donarà cabuda a 16 professionals amb interès per crear xarxa entre ells.