Més de mil persones es congreguen al pavelló de Sant Joan les Fonts per veure la cantada de nadales de l’escola Castanyer

Mil persones van assistir aquest diumenge a la cantata de l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts. Els alumnes de tots els cursos del centre van interpretar un espectacle musical nadalenc davant les seves famílies en un dels actes més participats de les festes al municipi garrotxí.


Diumenge Sant Joan les Fonts va viure un dels actes més multitudinaris de l’any. Més d’un miler de persones no van voler perdre’s la ja tradicional Cantada de Nadales oberta al públic de l’Escola Castanyer, que enguany ha tornat a un pavelló poliesportiu renovat i amb millor sonoritat.

Més de 250 nens i nenes, de p-3 fins a 6è de primària, van protagonitzar un espectacle musical basat en els colors i en allò que transmeten. Després de l’actuació es va oferir berenar a tots els assistents i seguidament es va celebrar la quina solidària del grup de joves Els Colats, que va aconseguir més de 2.300 euros per La Marató. En total el municipi ha aportat més de tres mil euros a la investigació contra el càncer a través de diverses activitats d’aquest mes de desembre.