La Clínica Dental Dtra. Sílvia Bosch ofereix professionalitat i tracte familiar des de la Plaça del Mig

A l’espai Amb Identitat d’Olot seguim redescobrint alguns establiments de la plaça del Mig després de la remodelació de l’espai. Avui coneixem la Clínica dental Sílvia Bosch, un centre de recent implantació amb tots els serveis odontològics i una important aposta per la prevenció.


La Clínica Dental Sílvia Bosch va obrir les seves portes fa dos anys, amb la voluntat d’oferir un complet i professional servei odontològic des de la plaça del Mig d’Olot, i sense esperes. Des d’aquesta clínica dental olotina es fa especial incís en la necessitat de fer-se revisar les dents periòdicament per no patir problemes de més complicada solució en el futur. S’hi pretén oferir un servei professional, en actualització constant, en sintonia amb un ambient pròxim i familiar.