L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols parlarà amb el president Torra de l’estancament de la zona industrial del poble

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, critica la ineficàcia de la Generalitat en la posada en marxa del futur polígon industrial de Llongafollia. Fa uns mesos es va anunciar que hi havia empreses interessades en instal·lar-s’hi però el govern català encara no ha fet els tràmits pertinents. Precisament fa poques hores el batlle santfeliuenc ha anunciat que Quim Torra visitarà el municipi la propera setmana.


Després de dècades de gestions, l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va aconseguir l’any passat l’acord amb la Generalitat per desenvolupar la zona industrial del Pla de Llongafollia quan hi hagués alguna empresa interessada en instal·lar-s’hi. En aquests moments, però, el desenvolupament del sector es manté aturat, a l’espera que el govern faci els tràmits pertinents. L’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, es mostra preocupat per la situació.

Joan Casas, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: He de dir que em sap molt de greu però la Generalitat actual no acaba de resoldre les coses. Tinc hora demanada amb el conseller fa quatre o cinc mesos, he fet quatre cartes amb el President de la Generalitat dient que volia parlar d’aquest i altres temes.

Uns escrits que finalment han rebut resposta. Segons ha confirmat el batlle de Sant Feliu a través de les xarxes socials, Quim Torra visitarà el municipi el proper 28 de desembre a la tarda. Ha explicat que es reuniran per tractar diversos temes pendents del municipi, com ara la zona industrial o l’espai de faràndula, un compromís que s’arrossega des que Santi Vila era Conseller de Cultura i que va refermar en el seu moment l’exconseller Puig.

Casas també ha avançat que vol parlar amb el president Torra sobre la seva situació judicial en el cas del Pla de Bastons, encara pendent d’una resolució. El batlle ha confirmat a Olot Televisió que a principis d’any es farà pública l’auditoria que ha de servir per demostrar que es va fer una bona gestió, però no descarta que hi pugui haver errors a nivell administratiu.

x