L’Olot regalarà una entrada a un acompanyant de cada soci contra el Teruel per incrementar l’assistència a l’Estadi

La Unió Esportiva Olot viu una davallada de l’assistència a l’Estadi Municipal, i vol impulsar el retorn de l’afició a les grades. Per aquest motiu, dissabte engega una promoció especial, per tal d’omplir les grades: cada soci podrà portar un acompanyant de forma gratuïta.

L’Olot acumula els últims vuit partits sense perdre, però durant la temporada també ha aconseguit mantenir la porteria a zero en vuit jornades; es mostra fiable com mai, trencant els seus topalls de puntuació a aquestes alçades de campionat. Però els registres històrics que aconsegueix l’Olot aquest curs no són acompanyats pel públic. Enguany, encara és hora que l’Estadi Municipal registri una entrada superior a les 1.200 persones a la Segona B, una xifra que es superava sovint en temporades anteriors, i els tres darrers partits l’assistència queda molt per sota del miler de persones. Els 737 espectadors de la victòria contra l’Ejea van ser l’últim toc d’alerta.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Els que no venen s’ho perden: crec que aquest club està duent a terme un projecte molt bonic i no entenc com no ve més gent al camp.”

Per tal d’incentivar l’assistència, l’Olot impulsa una promoció especial per afavorir l’entrada en l’últim partit de l’any contra el Teruel, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. Cada soci podrà portar un acompanyant de forma gratuïta, presentant-se junts a la porta de l’Estadi Municipal. Així, el club vol celebrar el Nadal amb el suport de l’afició garrotxina.

x