Pol Quintana, estudiant de la Universitat de Girona, ha guanyat el Premi INNOVACC 2018

Pol Quintana, de la Universitat de Girona, ha rebut el premi Innovacc 2018 pel seu treball sobre l’extracció de proteïnes de melses de porcí. L’entrega del guardó es va celebrar aquest dimecres al saló de plens de l’Ajuntament d’Olot, coincidint amb l’Assemblea Extraordinària del clúster del sector carni porcí. Júlia Sendra i Marc Guilana han estat els finalistes.

Eudald Casas, Gerent Innovacc: “Això és una manera de captar talent cap al sector, que és una de les mancances que s’ha detectat i axiò és el que intentem incentivar amb el premi. Es reparteixen 10.000 euros, la meitat per l’alumne i l’altra meitat pel centre educatiu”

L’entrega del premi va ser el primer punt de l’ordre del dia de l’Assemblea Extraordinària que es va celebrar aquest dimecres a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot. Josep Maria Corominas va ser-hi per última vegada, després de vuit anys com a president d’INNOVACC.

Josep Maria Corominas, Alcalde d’Olot: “Expressar en veu alta la satisfacció per la feina que s’està fent a Innovac, per qui no ho conegui, el que promou són estudis per innovar en el sector càrnic i porcí, que és el sector més potent que tenim a la nostra comarca i que dóna molta feina a moltes persones amb empreses que inverteixen, creixen, exporten i es preocupen per fer les coses cada vegada millor”

INNOVACC ha anunciat que de cara a la propera edició dividirà els guardons en dues categories en funció del nivell d’estudis i augmentarà fins a 5.000 euros, a repartir entre l’alumne i el centre educatiu. Hi haurà un reconeixement per treballs de Formació Professional i Batxillerat i un altre per a projectes universitaris.