El Nadal Esportiu és la nova oferta d’activitats per als més petits durant aquestes festes a Olot

Els dies 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de quatre a vuit de la tarda es durà a terme al pavelló firal el Nadal Esportiu, una oferta de lleure infantil per a infants d’entre sis i dotze anys a Olot.

Miquel Roca, Responsable de l’àrea d’esports de l’Ajuntament: “Hi haurà espais que són multifuncionals, on s’anirà canviant el tipus d’esport que s’hi realitza dins l’espai. També hi haurà un parell d’inflables, que això els hi agrada molt als nostres infants, però bàsicament serà un tema de dinàmiques esportives adaptades a una vessant lúdica, no competitiva evidentment”

El preu de l’entrada serà de 5 euros i es podrà comprar el mateix dia al recinte, sense necessitat d’una inscripció prèvia. Un Nadal Esportiu que agafarà el relleu del Llop.

Mar Roca, regidora d’esports :”Si que sabem que, ens van comunicar les entitats que, el Llop no es feia aquest any.”

Mar Roca, regidora d’esports:”I amb alguns canvis que hem volgut fer per tal de millorar el servei que teníem. Dir que el que nosaltres potenciem sempre és tenir una oferta esportiva, educativa i de lleure en els moments que no hi ha període escolar.”

Les tres entitats de lleure de la ciutat que organitzaven el Llop van decidir no dur a terme aquesta activitat de lleure aquest any per diversos motius, en una carta escrita al setmanari la comarca: la desmotivació, pel fet d’haver de muntar i desmuntar dues vegades el parc a causa de la festa de cap d’any, i per la falta d’ajuda pressupostària a les entitats per part de l’ajuntament, va fer que els joves voluntaris de la ciutat declinessin a organitzar, novament, el Llop.

Amb aquests canvis, el Nadal Esportiu intentarà facilitar la participació de tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys i donar la opció a les famílies de compartir un espai on els infants tinguin la oportunitat de jugar i aprendre.