Argelaguer col·loca la passera per travessar el Torrent del Vinyent

Aquest dimecres es va instal·lar al Torrent del Vinyot d’Argelaguer la passera que ha d’unir aquesta important entrada i sortida al poble, de l’antic camí ral. L’acció està dotada en uns 35.000 euros i pel 2019 ja es podrà travessar el torrent sense necessitat de baixar-lo.


Aquesta acció, dotada en uns 35.000 euros, era un dels objectius de la legislatura, i es veurà efectiu en aquet tram final d’any, de manera que al 2019 ja es pugui passar d’un lloc a l’altra amb més facilitat.

Artur Ginesta, Alcalde d’Argelaguer: “Després de tres anys podem començar les obres perquè hem tingut problemes amb permissos i finalment, a finals d’any, els ciutadans ja podran travessar d’una banda a l’altra del poble”

Artur Ginesta, Alcalde d’Argelaguer: “Aquest accés és el més antic del poble, perquè és el camí ral i la primera entrada que va existir aquí a Argelaguer. Ara mateix el torrent impedía un pas segur. La gent hi passava però havia de baixar i tornar a pujar el torrent, fins i tot les persones amb dificultats físiques.

Aquest dimecres al matí els operaris van col·locar la passera damunt el torrent. Aquesta era una acció molt reivindicada pels veïns del poble que, fins ara, havien de pujar i baixar el torrent per travessar d’una banda a l’altra del camí, dificultant o impossibilitant el pas de persones amb problemes físics.

Deixa un comentari