La Garrotxa acull la 2a edició del Barcelona Football Tryout on joves talents futbolístics mostren les seves qualitats a clubs i representants

El Collell acull aquests dies el segon Barcelona Football Tryout, un campus on joves talents futbolístics mostren les seves qualitats a clubs i representants perquè valorin si encaixen en les seves necessitats. Durant aquesta setmana, els participants disputen dos partits amistosos contra el Bosc de Tosca i el Sant Jaume de Llierca.

El Barcelona Football Tryout és un campus esportiu que neix amb la voluntat d’ajudar a futbolistes a fer un pas endavant a la seva carrera, i mostrar les habilitats que tenen perquè agents de diferents clubs puguin contractar-los mitjançant entrenaments i partits de futbol amb equips de la comarca. Fins diumenge, al Collell hi ha tretze participants a la segona edició d’aquest esdeveniment, procedents de Sud Amèrica i el Marroc.

Roger Vidal, organització Barcelona Football Tryout: “Venen jugadors de tot el món que tenen ganes de trobar un equip espanyol o europeu, perquè puguin començar una nova etapa en la seva vida esportiva.”

El primer d’aquests partits va tenir lloc aquest dimecres contra el Bosc de Tosca. És la segona vegada que es duu a terme el Barcelona Football Tryout a la Garrotxa: amb la convocatòria del passat estiu, diversos participants van poder trobar equip a l’Estat per donar un pas endavant a la seva trajectòria.

 

x