L’Hoquei Olot B-Sensible espera recuperar tots els seus lesionats durant el període de descans nadalenc

Després del partit contra el Folgueroles, l’Hoquei Olot B-Sensible de Nacional Catalana té quatre setmanes de repòs abans no arrenqui la segona fase de la competició, on els garrotxins es disputaran la classificació per aspirar al títol. El seu tècnic, Miqui Ràfols, espera recuperar jugadors durant l’aturada nadalenca.


L’Hoquei Olot B-Sensible s’ha classificat folgadament pel grup dels millors equips de la Nacional Catalana després del primer tram de la temporada, però ha hagut de jugar en quadre els darrers partits d’aquesta fase inicial. La plantilla del primer equip la conformen onze jugadors, i d’aquests, cinc estaven lesionats o tocats en la disputa de l’últim partit contra el Folgueroles, que va acabar amb empat a 7: són Lluc Jiménez, Adrià Piera, Pau Flores, Joan Mangas i Ferran Sacrest. Durant el Nadal, la competició es para, i el tècnic olotí Miqui Ràfols esperava amb ganes que arribés aquest repòs per recuperar els seus jugadors.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Que la gent pugui reposar, perquè hi ha lesions que si no es para costa de recuperar-se al 100%, i a veure si podem afrontar la segona fase amb la plantilla al complet”.

L’aturada nadalenca portarà quatre setmanes de descans al primer equip d’hoquei, abans no s’iniciï la segona fase el proper 12 de gener contra el Cerdanyola, al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot.

 

x