Quatre nous vedelletes formaran part de la faràndula del barri de Sant Roc

Aquest dimarts es va presentar a l’escola Sant Roc d’Olot els nous membres de la faràndula del barri: es tracta de quatre vedellets que neixen arran d’una proposta dels pressupostos participatius. Un cop fets, el següent pas serà decidir quin nom els hi posaran.


Sant Roc ja té, a partir d’ara, nous membres de la faràndula. Es tracta d’uns petits vedellets, que neixen d’una proposta dels alumnes d’aquesta escola olotina arran dels pressupostos participatius de Sant Roc. Uns nous personatges pel barri que aquest dimecres es van presentar oficialment.

Toni Moreno, Associació de veïns barri Sant Roc: “Una de les idees que van tenir va ser ampliar la faràndula del barri. La tradició és la sinforosa, una vaca que que es va crear després que una vaca real participés a les festes de Sant Roc i se’ns va acudir crear un capgros que s’hi assemblés. De la vaca sinforosa i el toro Ramón sembla ser que han tingut descendència i han sortit quatre vedells”

Un cop fets realitat els descendents de la Simforosa i en Ramon, només queda posar un nom als diferents personatges.

Imma Gutiérrez, Directora Escola Sant Roc: ”A partir d’ara els alumnes de Cicle Superior podran participar a la faràndula del barri portant els nous membres i el que han fet avui els alumnes de Cicle Inicial, Mitjà i Superior ha estat triar uns possibles noms per a aquests vedells”

L’activitat va servir per demostrar els més petits que les seves propostes poden ser escoltades i realitzables, sempre i quan la gent decideixi votar i tirar endavant les seves idees.