Desenes de persones es concentren a Olot contra la violència masclista

Aquest dijous a les vuit del vespre, mentre es celebrava el plenari a l’Ajuntament d’Olot, desenes de persones es van concentrar davant de la façana per a expressar el rebuig als casos de violència masclista que han estat notícia en els últims dies. Sota el lema ‘Ens volem vives, lliures i sense por’, el col·lectiu La Dalla Feminista va convocar una protesta per l’assassinat de la jove Laura Luelmo a Huelva i també contra el fet que la justícia hagi arxivat el cas d’agressions sexuals per part d’un empresari a Temporeres del Maduixot de Huelva. Durant l’acte es va fer una acció on els participants van poder compartir el seu desig d’igualtat per al 2019. Els regidors de la CUP van decidir abandonar el ple durant uns minuts i sumar-se a la mobilització.