Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí augmenten fins a cinc les representacions aquest Nadal

Amb la proximitat de Nadal i Sant Esteve, a la Garrotxa comencen les representacions dels Pastorets arreu de la comarca. Avui, per exemple, es poden veure a Argelaguer. A l’Orfeó Popular Olotí encara fan els Pastorets d’Olot d’Antoni Molins i Ignasi Rubió, una sarsuela inclús més antiga que la versió de Folch i Torres. Demà comencen fins a cinc funcions que s’allargaran fins al 29 de desembre.


Enguany, els Pastorets de l’Orfeó augmenten les representacions fins a un total de 5, que es faran aquest cap de setmana, el dia de Sant Esteve, com és tradició, així com el 28 i 29 de desembre. Són diverses oportunitats per veure els tradicionals Pastorets d’Olot, la sarsuela que els grans saben de memòria i amb què els petits s’emocionen: pateixen amb els dimonis, riuen amb els pastors i s’alegren quan veuen els àngels al costat del nen Jesús.

Com cada any, en les últimes representacions pot ser que els Reis Mags es deixin veure al final de la funció, i és que la nit de reis estarà pròxima. Els Reis voldran saludar els nens i nenes i adorar el nen Jesús dels Pastorets d’enguany.

x