Instal·len una moqueta per evitar les relliscades sobre el paviment de la Plaça del Mig d’Olot

L’alcalde d’Olot reconeix els problemes del paviment de la Plaça del Mig, on en els últims dies s’han produït diverses caigudes. El consistori ha demanat que s’estudii un possible tractament pel sector més lliscant de la plaça i ha optat per col·locar-hi una moqueta com a solució provisional.


Dos mesos després de la seva inauguració, la plaça del Mig d’Olot ha centrat l’inici del ple del mes de desembre a la capital garrotxina. En resposta a una pregunta d’Esquerra Republicana, només començar el plenari, l’alcalde Josep Maria Corominas va mostrar-se molt molest pels problemes que presenten alguns punts del terra de la plaça, que ha provocat caigudes i relliscades dels vianants.

Josep Maria Corominas, Alcalde d’Olot: “És un tema que sincerament m’ha fet desesperar, perquè jo ho havia dit mil vegades. He demanat que es faci una investigació per saber per què està passant això i que es proposin solucions”.

El batlle va assegurar que el terra de la plaça està homologat i que projecte no incompleix la normativa antilliscant, però que cal analitzar què provoca el problema. De moment s’ha plantejat una solució d’urgència.

“Posaran una moqueta i estan estudiant quin és el tractament que s’ha d’aplicar a la zona perquè no és tota la plaça. El que no volem és que ningú es faci mal”

A l’espera de la resposta dels tècnics, l’Ajuntament d’Olot no es planteja de moment aixecar el paviment de la plaça. Segons va detallar Corominas, la solució podria passar per una pintura o una resina antilliscant.

Deixa un comentari