La revista gratuïta VIU el Nadal a la Garrotxa ha arribat a les llars de la comarca

VIU el Nadal a la Garrotxa és el nom de la nova revista que aquestes festes ha arribat a les llars de la comarca. Recull totes les activitats que s’organitzen durant aquests dies als 21 municipis a partir d’articles periodístics, entrevistes, fotografies o una agenda poble a poble. Ja els podem avançar que a partir de l’any vinent la revista VIU la rebran diverses vegades a casa seva…


És el VIU, la nova revista que ha començat a editar Olot Televisió i que des de fa uns dies es troba a les llars de la Garrotxa. Concretament s’han distribuït  25.000 exemplars gratuïts a tots els municipis. La primera edició es diu VIU el Nadal a la Garrotxa i reuneix les activitats que s’organitzen a la comarca durant aquestes festes. Un recorregut municipi a municipi amb un extens recull de les activitats més destacades d’Olot i cadascun dels pobles de la Garrotxa.

El director d’Olot Televisió, Albert Brosa, explica que “l’objectiu del VIU és que tots els garrotxins tinguin en una sola revista totes les activitats d’aquestes festes. Es distribuir a principis de desembre i les entitats, associacions, penyes i ajuntaments ens han fet arribar la seva satisfacció per aquesta publicació. De fet ja podem avançar que de cara a l’any vinent sortiran cinc edicions del VIU en moments destacats del calendari”.

El VIU el Nadal a la Garrotxa no és només una agenda d’activitats. Explica amb detall els principals esdeveniments que es fan a la comarca, amb fotografies que il·lustren la publicació. A través de la revista es posa de relleu, també, l’empenta dels garrotxins en un moment on les entitats i associacions mostren la seva activitat. Amb el VIU el Nadal a la Garrotxa no passaran per alt cap acte d’aquestes festes.

x