La Unió Esportiva Olot busca la segona victòria consecutiva davant la seva afició contra el Teruel per allunyar-se del descens

La Unió Esportiva Olot juga aquest dissabte contra el Teruel, a partir de dos quarts de cinc de la tarda a l’Estadi Municipal. L’Olot busca la segona victòria consecutiva davant la seva afició, i si l’aconseguís deixaria enrere un dels equips immersos en la lluita per sortir del descens.

Fa vuit partits consecutius que l’Olot no coneix la derrota, i la visita del Teruel a l’Estadi Municipal arriba en un bon moment pels de Garrido. Una victòria de l’Olot significaria donar una segona alegria consecutiva a l’afició, trencaria el rècord de punts en una volta a la categoria abans de disputar-se una jornada, i permetria allunyar-se d’un dels equips que lluiten per evitar el descens: els tres punts donarien molta confiança a la plantilla.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Que ens permetés mirar cap a dalt i somniar amb coses boniques: no vull dir què, però una victòria ens permetria mirar cap amunt i amb optimisme. És vital”.

El Teruel arriba a l’Estadi amb només 15 punts, i fa cinc partits que no troba la victòria. Però per a Garrido la situació dels visitants els fa més perillosos, i alerta sobre el context que envolta el partit.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “La necessitat de puntuar, que el rival fa coses molt bé, i que nosaltres venim de guanyar són diferents situacions que fan que per a mi el partit sigui el més complicat de la temporada, i ens obligarà a ser molt forts mentalment”.

L’Olot, que té la baixa de Blázquez per sanció, jugarà en un dia diferent del que és habitual. El partit es disputarà dissabte, a l’Estadi Municipal a partir de dos quarts de cinc de la tarda.