Olot Televisió estrena diumenge un reportatge sobre el procés de construcció del pessebre de Joanetes

A Joanetes ja ho tenen tot a punt per donar vida al pessebre vivent. Es podrà visitar els dies 25, 26, 29 i 30 de desembre. L’estrella de Joanetes serà més protagonista que mai perquè està d’aniversari. Aquest 2018 fa 25 anys que es va inaugurar l’estel més gran del món. Com a novetat d’aquest any hi ha el recorregut, que varia sensiblement, i les escenes seran més properes unes amb les altres per mantenir permanentment l’atenció del visitant. Es manté la distància, que és d’un quilòmetre. És un pessebre que compta amb la participació de tot un poble i es comença a preparar el mes de setembre. Des de llavors fins ara s’han acumulat hores i hores de feina que fins a dia d’avui passen desapercebudes pels visitants. Però això deixarà de ser així perquè aquest diumenge, a les 22.30, Olot Televisió estrena un reportatge que explica el procés de construcció del Pessebre de Joanetes. Un document audiovisual que vol ser un homenatge a tot un poble.