El primer premi de la Loteria de Nadal s’ha repartit a Olot i a Sant Joan les Fonts

El primer premi de la loteria de Nadal ha fet, enguany, aturada a la Garrotxa. A l’administració número 1 d’Olot, al carrer Sant Rafel, s’ha venut part del primer premi, amb el número 03.347, que es cantava passat el migdia. Llavors l’administració desconeixia quants dècims n’havia venut, ja que es tracta de bitllets de màquina.

Alfredo Alfaro, Administració 1 Olot: “Han empezado a llamar, que había tocado. No decíamos nada, porque no lo sabíamos. Hemos entrado en Loterías, y ahí nos hemos enterado. Y hemos sabido que habíamos dado el premio. Lo ves en la televisión y… aún lo estoy asimilando. No estoy ni contento. No me lo creo.”

Tot i que ja havia repartit altres premis importants és la primera vegada que un establiment olotí ven dècims del primer premi de la loteria de Nadal. Part d’aquest primer premi s’ha venut, també, a Sant Joan les Fonts, a les Galeries Comercials Cisteller, segons la pàgina oficial de Loterias y Apuestas del Estado. A Catalunya s’han repartit 35 dècims del número en un total de 14 poblacions. El premi és de 400 mil euros per dècim. El primer premi a repartir-se a la Garrotxa, però, ha estat una part d’un dels cinquens premis, el 02.308, que s’ha venut a l’estanc de Sant Roc d’Olot i també a Besalú.