La UE Olot remunta una diana inicial i goleja el CD Terol amb contundència (4-1)

La Unió Esportiva Olot va guanyar el CD Terol per 4-1 en el partit corresponent a la 18a jornada de lliga. Els olotins van haver de remuntar una diana inicial del Terol. Tot i això, van acabar golejant el rival, amb dos gols de Xumetra.


El partit va començar de cares per als penúltims classificats i els aragonesos van dominar el primer tram del matx. El Terol va sortir molt més endollat i va avançar-se al minut 8, amb una diana de Dieste. L’Olot no aconseguia la possessió de la pilota, però a mesura que passaven els minuts, començava a carburar. Xumetra, a passada d’Hèctor Simón, va aconseguir igualar el partit al minut 29.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “La victòria era la prioritat. Eren tres punts que ens permetirien somiar. Però no han sigut els tres punts, sinó com s’han aconseguit i el joc que hem desenvolupat. Tanca un any que jo crec que és meravellós”.

Dani Aso, entrenador CD Terol: “El equipo ha ido perdiendo confianza conforme los resultados han ido minando. El equipo ha hecho cosas buenas cuando hemos estado enteros, cuando hemos estado con la plantilla al completo. Pero cuando los resultados han minado la debilidad mental del jugador pasa factura”.

La segona meitat va ser molt més intensa. L’Olot va demostrar la seva consolidació a la Segona Divisió B i va culminar la remuntada. Xumetra va posar el 2-1 al marcador, amb una gran assistència d’Hèctor Simón, al minut 56. El final del matx s’acostava i l’Olot no acabava de sentenciar la batalla. Els olotins van aconseguir el tercer al minut 74, amb un gol d’Hèctor Simón i, dos minuts després, Marc Cosme, marcava el quart.

La Unió Esportiva Olot acaba l’any amb una victòria, la segona consecutiva a casa. El triomf permet a l’equip vermell mirar cap amunt a la classificació. A falta d’un partit per acabar la primera volta, l’Olot ja ha sumat dos punts més (26), que en la millor primera volta fins ara del club a la Segona Divisió B. Els de Raúl Garrido se situen a la setena posició de la classificació a cinc punts del play-off. El play-out i el descens són a vuit.