Els Amics de Palera construeixen un any més el pessebre monumental al Sant Sepulcre

Paler ha inaugurat oficialment el Nadal, amb el gran pessebre situa a l’entrada del sant Sepulcre. La maqueta, realitzada per una quinzena de persones, a més d’altres pessebre fets pels nens i nenes del poble han esdevingut un clàssic per aquestes dates d’aquest municipi garrotxí.


El Nadal ha arribat oficialment a Palera, amb la presentació oficial del pessebre situat a l’interior d’un dels monuments patrimonials més icònics de la comarca: el Sant Sepulcre de Palera.

Anna Vayreda, alcaldessa de Beuda.”Aquest pessebre és una iniciativa de l’associació dels amics de Palera en col·laboració amb l’ajuntament i altres entitats. És una cosa feta per la gent del poble amb el suport molt important del mossèn que és l’ànima d’aquest pessebre i qui dirigeix a tots el col·laboradors, i la iniciativa va néixer amb un petit pessebre fet per la mainada i ha anat creixent cada any, aquest és el segon que es fa aquest pessebre monumental.

El Nadal no seria el mateix a aquest petit nucli de població de Beuda sense el gran pessebre situat a l’entrada de l’església, i fet per una quinzena de persones després de mesos de feina.

La quina del poble i la Missa del gall són les úniques activitats del Nadal a aquest municipi garrotxí, però des de fa dos anys el pessebre, fet per la gent del poble, i d’altres pessebres petits elaborats per la mainada han esdevingut un clàssic. El pessebre es va inaugurar oficialment el divendres, amb berenar i un conta contes pels més petits. El dissabte el Bisbe de Girona Francesc Pardo va oferir una missa per donar la benvinguda el Nadal.