L’esperit de les cançons de Nadal torna a omplir Olot amb el concert de l’Escola de Música i la cantata dels Esplais

La música forma part de les tradicions d’aquests dies, en què la Garrotxa celebra el Nadal amb diversos concerts. L’escola de Música d’Olot va celebrar el seu concert nadalenc al Teatre Principal i les escales de Sant Esteve van tornar a ser l’escenari de la cantata dels Esplais de la Garrotxa.

L’esperit de les cançons de Nadal ha omplert Olot aquest cap de setmana. El Teatre Principal va acollir el divendres el Concert de Nadal de l’Escola de Música de la ciutat. Tots els conjunts instrumentals i corals del centre van pujar a l’escenari per mostrar les seves habilitats i celebrar l’arribada de les festes davant el gran nombre de famílies que omplia la platea.

Xavier Pallàs, director Escola de Música: “Cada any amb l’Escola de Música fem el Concert de Nadal. Surten tots els conjunts instrumentals i vocals que tenim a l’escola, com per exemple, grups de corda, grups de vent, una coral d’iniciació, que són nens de sis o set anys, i també participen grups de músics més grans fins a adolescents”.

Dissabte a la tarda, a les escales de Sant Esteve, un centenar d’infants dels Esplais de la Garrotxa i els seus monitors van participar a la tradicional cantada de l’entitat, una activitat que està a punt d’arribar a les tres dècades.

Judit Puigferrer, Esplais de la Garrotxa: “Fa 29 anys que Esplais de la Garrotxa organitzem la Cantada de Nadales a les escales de Sant Esteve. És un acte molt mític. Tots els nens i nenes preparen el seu fanalet, preparem les cançons, les assegem amb molta il·lusió i després les cantem aquí per desitjar a tot Olot i la comarca unes bones festes de Nadal”.

La vetllada va finalitzar de la manera més dolça, amb xocolata per a tots els participants.

 

Deixa un comentari