Cinc cors participen en el concert de Nadal de les corals olotines

L’església del Sagrat Cor d’Olot es va omplir ahir de música amb el Concert de Nadal de les Corals Olotines. Enguany hi van participar cinc cors de la ciutat que van interpretar un repertori de nadales ben variat. El concert va acabar amb una cantada conjunta de Santa Nit, per commemorar els 200 anys d’aquesta cançó austríaca.


El Cantabile Cor de Cambra, la Coral de l’Associació de la Gent Gran i els Amics de les Lletres Garrotxines, el Gospel Cor Garrotxa, la Coral Polígala i la Coral Concert són els cinc grups vocals que ahir es van poder veure actuar a l’Església del Sagrat Cor d’Olot. Era el tradicional Concert de Nadal de les Corals Olotines que un any més posava sobre l’escenari desenes de cantaires amb un repertori nadalenc ben variat.

Gaspar Senis, Coral Croscat: “ Es fa a Olot des de fa molts anys, jo diria que fa més de 45 anys i l’organitzen les corals olotines per celebrar la festa de Nadal. Cada coral fa una actuació i avui finalment i de manera conjunta interpretarem el Santa Nit perquè fa justament 200 anys que la cançó es va estrenar en un poble petit d’Àustria”

La cantada conjunta de Santa Nit, commemorant els 200 anys d’aquesta cançó,  va posar el punt i final al concert.

x