El CF Les Preses guanya 4-0 al CF Sant Roc i se’n va de vacances líder a la Quarta Catalana

Les Preses arrabassa el liderat de Quarta Catalana al Sant Roc, al guanyar per 4 a 0 el duel directe que enfrontava els dos equips garrotxins. És el resultat més destacat de la jornada esportiva del cap de setmana, on també cal remarcar la tercera victòria del curs del Club Bàsquet Olot.


En futbol, mala jornada pels equips garrotxins de Segona Catalana: Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca van perdre els seus partits al camp del Porqueres i el Can Gibert, respectivament; Besalú i Santa Pau, en canvi, van poder rascar un punt dels enfrontaments contra el Base Roses i el Vilartagues, en duels directes de la part baixa de la categoria. A Tercera, només Les Planes va guanyar el seu partit, i torna a la lluita de la part alta amb Hostoles i Sant Privat. Els de la Vall d’en Bas van empatar 2 a 2 contra l’Atlètic Banyoles en un duel que se’ls va complicar a la part final del partit: els visitants van remuntar als últims deu minuts, però un gol de Ventolà just abans del final va evitar la derrota dels santprivatencs. Però el resultat més sonat va ser el del duel destacat de la jornada de Quarta Catalana, on el segon classificat Les Preses rebia el líder Sant Roc. Els de Carles Roura es van imposar per un contundent 4 a 0 als olotins, i els prenen el liderat de la categoria. Pel que fa a altres esports, el Bàsquet Olot jugava partits ajornats: el femení va perdre 66 a 70 contra el Vilablareix, però el masculí de Tercera Catalana va aconseguir la tercera victòria del curs a la pista del Salt per 65 a 69. Qui també va guanyar el seu partit va ser el Vòlei Olot, que a la Primera Catalana femenina es va imposar al Vall d’Hebron per 3 a 1, en un matx on no es van deixar sorprendre per les barcelonines i consoliden la bona línia de les darreres jornades.

Deixa un comentari