La Gran Cagada del Tió de l’Aco es queda curta en regals

Diumenge es va celebrar la Gran Cagada del Tió de l’Associació de Comerciants d’Olot. Enguany l’esdeveniment estrenava un nou format, en el que el tió gegant de l’ACO va prendre el protagonisme. La bona rebuda de l’esdeveniment i un error de càlcul de l’organització va provocar que no hi haguessin prous regals i una cinquantena d’infants van quedar-se sense.


Enguany l’Associació de Comerciants d’Olot va decidir canviar la data, el format i el funcionament de la Gran Cagada del Tió. L’esdeveniment, que es va celebrar ahir a la tarda, es va acostar molt més a les dates nadalenques que en els anys anteriors i va deixar enrere els tradicionals tions petits que cada nen feia cagar individualment per donar protagonisme al tió gran de l’associació, que ja fa dies que està instal·lat al Firal.

Jordi Rovira, president ACO Olot: “Hem canviat el format i el lloc: l’hem fet a el nou Firal i el Firal petit. I hem fet una actuació per a tots els nens i nenes interpretant també la cançó del tió d’Olot, que és molt important per a nosaltres”

Com els anys anteriors l’acte va començar amb un espectacle infantil, que va convidar als més menuts a ballar. Posteriorment va arribar el moment de la cagada. Amb els bastons que s’havien repartit a tots els infants que tenien invitació a l’esdeveniment, tots plegats van envoltar el tió de l’ACO i el van fer cagar. La bona rebuda que va tenir l’esdeveniment, que ja és un clàssic a la ciutat, sumat a un error de càlcul de l’organització en aquest primer any del nou format va provocar que no hi haguessin prous regals per a tots els nens i nenes i una cinquantena d’infants se’n van quedar sense. L’Associació de Comerciants ha publicat un comunicat al Facebook de l’entitat en el que lamenta l’error, demana disculpes als infants i les famílies que no van poder tenir bossa de regal i assegura que l’any que ve es millorarà l’esdeveniment.