La Loteria de Nadal reparteix més 1.600.000 euros a la Garrotxa

El primer premi de la Loteria de Nadal cau per primera vegada a la Garrotxa. Quatre dècims del 03347 es van vendre a Olot i Sant Joan les Fonts. A Besalú i Sant Roc va tocar part d’un cinquè. En total més d’un milió sis-cents dotze mil euros a la comarca.


El primer premi de la Loteria de Nadal ha caigut per primera vegada a la Garrotxa aquest cap de setmana. L’administració El Fesol de la Sort, al carrer Sant Rafel d’Olot, ha venut dos dècims del número afortunat, el 03.347,  que es va cantar passat el migdia.

Tot i que aquest establiment ja havia repartit altres premis importants, és la primera vegada que el primer premi de la Loteria de Nadal, valorat en 400 mil euros per dècim, es ven a Olot.

 Alfredo Alfaro, responsable administració núm. 1 Olot.”A vegades hi ha persones que et diuen: “un acabat amb set, o qualsevol, o un número baix… i clar no ho sabem. Hi ha vegades que dones números però no tens la noció dels que has pogut donar. Ja no és que sigui important a nivell de diners, si nio el que requereix, perquè donar un premi de la loteria de Nadal és el màxim que et pot passar, el més important que li pot passar a una administració de loteria.”

Dos dècims del 03.347 s’han venut a Sant Joan les Fonts, concretament a la llibreria de les Galeries Comercials Cisteller. Ha estat un número molt repartit, ja que a Catalunya se n’han venut 35 dècims en fins a14 poblacions.

El primer premi a repartir-se a la Garrotxa, però, va ser part d’un cinquè, el 02.308, venut a l’administració de la plaça de la Llibertat de Besalú, El Pont d’Or.

Jordi Casadevall, administració Pont d’Or de Besalú.” Bé, és un número que vam vendre majoritàriament al mes d’agost, i suposo que seran entre quinze i vint persones, i que tots són turistes. Estem molt contents per haver fet felices a totes aquestes persones i esperar que aquest sigui un primer premi de molts.”

El mateix cinquè també va esquitxar l’estanc de Sant Roc d’Olot, on hi ha un únic guanyador.

L’atzar de la Loteria Nacional ha repartit més d’un milió sis-cents dotze mil euros a la comarca de la Garrotxa entre el primer i el cinquè. Es tracta d’un fet insòlit ja que el premi més important no queia a la demarcació de Girona des del segle passat. El 1914 va tocar a Ripoll i el 1961 a La Jonquera.