El Pessebre Vivent de Joanetes canvia el recorregut i celebra el 25è aniversari de l’estel més gran del món

Aquest Nadal ha tornat el pessebre vivent de Joanetes amb la celebració d’una data important, el 25è aniversari de la inauguració de l’estel més gran del món. Els quasi 400 participants de l’Associació de Veïns de Joanetes s’han involucrat activament en la preparació de l’espectacle durant setmanes perquè tot estigués a punt pels dies 25 i 26 de desembre i els propers 29 i 30.


Algunes de les novetats d’aquest any han estat la variació del recorregut i l’aproximació de les escenes les unes amb les altres per mantenir l’atenció del visitant. Tot i que la distància del pessebre es manté a un quilòmetre. D’altra banda, s’ha ampliat l’horari per tal d’evitar les cues i que tothom pugui gaudir de l’espectacle sense presses. Així doncs, el dia 25 va començar a les 7 de la tarda i els dies 26, 29 i 30 a les 6. A més a més, al tractar-se d’un pessebre a l’aire lliure, l’associació ha decidit oferir als visitants xocolata calenta, caldo i infusions a l’entrada i a la sortida del recorregut per intentar combatre el fred.

El preu de l’entrada és de 7 euros per als adults i gratuïta per als nens, on bona part dels fons recaptats es donen a Càrites Garrotxa i la resta es fa servir per mantenir, reparar i millorar cada edició i assegurar la seva continuïtat.

Encara queden dos dies per gaudir del pessebre vivent de Joanetes, on l’associació assegura que té preparades moltes altres sorpreses per als visitants, entre elles nous personatges, carrers, racons, camins i boscos. Un espectacle preparat amb molt d’esforç pels participants de l’associació de veïns de Joanetes i on ningú hi pot faltar.

x