El Consell Comarcal de la Garrotxa posa en marxa una campanya per conscienciar sobre el reciclatge

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha posat en marxa una campanya amb diversos mitjans de comunicació per tal de conscienciar a la població sobre la importància del reciclatge per protegir el medi ambient. Olot Televisió hi participa amb la projecció de diversos anuncis publicitaris que es podran veure durant els propers mesos.

Joan Espona, President del Consell Comarcal: “Bé Bàsicament les tres R; reduir, reciclar i reutilitzar. Això ens ho marca la Unió Europea i d’aquí el fet que nosaltres ho hem fet servir com a eslògan per tirar endavant aquesta campanya que jo penso que és un inici de molta més informació i molta més campanya que hem de fer durant aquest 2019 de cara a poder arribar als objectius que ens hem plantejat com a comarca”

La iniciativa pretén millorar la gestió dels residus a la comarca i fomentar el reciclatge, així com la reducció i la reutilització de matèries i béns amb l’objectiu principal de protegir el  medi ambient.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa el Consell Comarcal ha engegat aquesta iniciativa perquè els ciutadans siguin conscients dels perjudicis que comporta un mal reciclatge, per evitar la contaminació, reduir el consum energètic, mantenir net l’espai comú i reduir costos en la gestió del reciclatge.

Durant els propers mesos es podran veure diversos anuncis publicitaris a Olot Televisió, tot i que la campanya s’iniciarà aquest Nadal, quan el Consell Comarcal afirma que augmenta el consum i es generen més residus. Per la qual cosa és el moment més important perquè els ciutadans en preguin consciència.

x